Zmajevi kreću u borbu: Na okupljanje stigli Džeko i Pjanić, sjajno raspoloženi

Radiosarajevo.ba
Zmajevi kreću u borbu: Na okupljanje stigli Džeko i Pjanić, sjajno raspoloženi
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Miralem Pjanić i Edin Džeko su zajedno došli na okupljanje uoči mečeva BiH sa Armenijom i Grčkom

Nogometni Zmajevi su se od 12 sati počeli okupljati u hotelu „Austria & Bosnia“ na Ilidži. Nakon što su stigli skoro svi reprezentativci, oko 15.20 sati došle su i dvije najveće zvijezde - Edin Džeko i Miralem Pjanić.

Bili su odlično raspoloženi što je odličan znak uoči početka kvalifikacija za Europsko prvebstvo 2020. godine. 

Zmajevi u Sarajevu: Kreću operacije Armenija i Grčka

Selektor Robert Prosinečki još jednom o Ognjenu Vranješu

Procurile fotografije s proslave Džekinog rođendana: Poznati uljepšali feštu

Amer Gojak, Darko Todorović i Eldar Ćivić prvi su se javili selektoru Robertu Prosinečkom i čekirali u hotelu, a nešto iza 12 sati u bazu našeg nacionalnog tima pristigla su dvojica bivših fudbalera Sarajeva Elvis Sarić i Haris Duljević.

Nakon njih, oko 13 sati stigao je Sead Kolašinac, zvijezda iz Arsenala. On nije igraoLigu nacija, pa će biti veliko pojačanje za kvalifikacije.  

I onda u 15.20 sati - Džeko i Pjanić.

Sretan rođendan, Dijamantu: Pogledajte Rominu čestitku Edinu Džeki

Džeko iznenada stigao u Sarajevo, a za to postoji dobar razlog

Kako što je poznato, naši najbolji nogometaši će odigrati sa Armenijom 23. marta u Sarajevu i sa Grčkom 26. marta u Zenici, u okviru prvih susreta u kvalifkacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Prvi trening zakazan je za danas u 17 sati, a Zmajevi će kao i tokom prethodnih okupljanja trenirati u Trening-kampu Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru.

Podsjetimo, Bosna i Hercegovina je izborila baraž, u slučaju da u kvalifikacijama ne zauzme prva dva mjesta koja vode na Euro.

Zmajevi su, osim Armenije i Grčke, još u grupi sa Italijom, Finskom i Lihtenštajnom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije