Procurile fotografije s proslave Džekinog rođendana: Poznati uljepšali feštu

Radiosarajevo.ba
Procurile fotografije s proslave Džekinog rođendana: Poznati uljepšali feštu
Facebook / Rođendan Dijamantu uljepšali brojni prijatelji

Edin Džeko, kapiten naše nogometne reprezentacije i Rome, jučer je proslavi 33. rođendan.

Sretan rođendan, Dijamantu: Pogledajte Rominu čestitku Edinu Džeki

Džeko iznenada stigao u Sarajevo, a za to postoji dobar razlog

Tokom dana Džeko je dobio bezbroj čestitki. Među prvima mu je čestitala supruga Amra Silajdžić, pa su se nakon toga počeli javljati sadašnji i bivši saigrači, kako iz Rome i ostalih klubova, tako i reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Dijamant je navečer organizirao i veliku feštu za porodicu i prijatelje. Izabrao je restoran na Ilidži u kojem Dijamant često s prijateljima proslavlja njemu važne datume i događaje.

Među zvanicama se našao i ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta. Iz Slovenije je stigao Džekin veliki prijatelj s terena i van njega i poslovni partner u biznisu nekretnina Senijad Ibričić, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine. Ibričić je stigao u pratnji supruge Anite.

Tu je bio i Miralem Pjanić, koji je na svom Instagram Storyju Džeki čestitao rođendan sa zajedničkom fotografijom na kojoj je bio i Mahir Beat House. Iz Italije je stigao i Ervin Zukanović, igrač Genoe, koji je sa Džekom i Pjanićem jedan dio karijere proveo u Romi.

Džekine prijatelje na rođendanu su zabavljali atraktivna pjevačica Elvedina Šehić i Armin Bijedić.

Zabava je trajala do sitnih sati, a ekipa se razišla u pristojno vrijeme. Već danas ih očekuju nove obaveze.

Dijamant i društvo počinju pripreme za prve susrete kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Već 23., odnosno 26. marta Zmajeve očekuju dva domaća susreta, protiv Armenije na Grbavici, te Grčke u Zenici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije