Selektor Robert Prosinečki još jednom o Ognjenu Vranješu

Radiosarajevo.ba
Selektor Robert Prosinečki još jednom o Ognjenu Vranješu
Printscreen / Selektor Robert Prosinečki još jednom o Ognjenu Vranješu

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas starta sa operacijama Armenija i Grčka. Naše Zmajeve očekuju dva prva susreta u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a prvi susret je već u subotu, 23. marta na Grbavici protiv Armenije.

Selektor Robert Prosinečki početkom marta objavio je spisak kandidata na koje računa. Jedan od onih standardnih kojeg više neće biti među Zmajevima je Ognjen Vranješ

Prosinečki se u razgovoru s novinarom Sabahudinom Bahom Topalbećirevićem za Sport klub još jednom osvrnuo na slučaj Vranješ. 

"Mislim da sam sve rekao oko Vranješa, ne treba to više potencirati. Ognjen je jednostavno, u ovom trenutku bez kluba. Uz sve ove afere koje su evidentne i nisam ih ja ni izmislio. Dok je igrao za reprezentaciju dao je sve, i to mi je žao u ovoj nekog priči, ali jednostavno svaki reprezentativac nosi svoje stvari. Prosinečki, kako svi pričaju, nije otjerao Vranješa, već je on sam sebe izbacio iz reprezentacije“, kazao je Prosinečki.

Pogledajte razgovor : 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije