Komšije prepričavaju detalje jezivog trostrukog ubistva u Novom Sadu

Radiosarajevo.ba
Komšije prepričavaju detalje jezivog trostrukog ubistva u Novom Sadu
Blic / Komišije prepričavaju detalje jezivog trostrukog ubistva u Novom Sadu

Čula sam jutros vrisak i Nadu kako zapomaže, kaže za "Blic" jedna od komšinica u Ulici Petrefija Šandora u Novom Sadu gdje se jutros dogodilo jezivo trostruko ubistvo.

Potjera za trostrukim ubicom: Gorana je supruga dva puta ostavljala jer ju je tukao

Novi detalji trostrukog ubistva u Novom Sadu

Horor u Srbiji: U Novom Sadu ubijena cijela porodica

Prema prvim informacijama Goran Janković rano jutros ubio je Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu (57) i njihovu kćerku, a svoju suprugu, Mirjanu Janković (32).

Komšinica za "Blic" kaže kako je rano jutros čula da se u kući Pajića nešto loše događa i da je odmah probudila sina kako bi otišao da provjeri da li su svi dobro.

"Čula sam vrisak i Nadu kako zapomaže i viče: "Zete jesi li sada zadovoljan?!". Poslije toga čuo se još jedan jeziv vrisak", kaže uznemirena komšinica.

Kako dodaje, njen sin se ubrzo uputio ka kući Pajića kako bi provjerio da li je sve u redu, međutim na lice mjesta već je stigla policija jer je član ove porodice vidio tragove krvi u dvorištu i prijavio zločin.

Dječaci prisustvovali stravičnom zločinu: "Tata ubio majku, babu i dedu"

Podsjetimo, Mirjana je prije samo dvije nedjelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja.

U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

Prema prvim informacijama, Goran je u više navrata preko zajedničkih prijatelja, nakon posljednjeg incidenta, pokušavao da se pomiri sa Mirjanom, ali ona nije željela da ga vidi. Također, ni Mirjanina djeca, iako mala, nisu željela da viđaju oca.

Tako je prije samo nekoliko dana Goran došao u školu kod svog sina. Dijete se veoma uplašilo i odmah to prijavilo učiteljici, koja je pozvala Mirjanu i pripretila Goranu da će pozvati policiju ukoliko ne ode.

Goran nije pravio incident, ali je kazao kako nema zabranu prilaska djeci.

Uprkos tome, Goranov profil na društvenoj mreži Facebook obiluje fotografijama starim nekoliko godina na kojima su on i sinovi.

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je vjerovao da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije