Dječaci prisustvovali stravičnom zločinu: "Tata ubio majku, babu i dedu"

Radiosarajevo.ba
Dječaci prisustvovali stravičnom zločinu: "Tata ubio majku, babu i dedu"
Foto: Blic.rs / Goran Janković (37), koji je osumnjičen da je počinio trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep

Goran Janković (37) glavni osumnjčeni za trostruko ubistvo svoje supruge Mirjane Janković (31) i njenih roditelja Branislava (63) i Nade (57) počinio je krvavi pir pred svoja dva maloletna sina, pišu beogradski mediji.

Potjera za trostrukim ubicom: Gorana je supruga dva puta ostavljala jer ju je tukao

Novi detalji trostrukog ubistva u Novom Sadu

Horor u Srbiji: U Novom Sadu ubijena cijela porodica

Kako prenose mediji, Mirjanin i Goranov stariji sin (10) pozvao je svog ujaka i rekao mu da je njegov tata pobio cijelu porodicu.

Stravično trostruko ubistvo koje se jutros dogodilo u Novom Sadu kada je, kako se sumnja, Goran Janković (37) ubio svoju suprugu i njene roditelje odigralo se naočigled njegovih sinova.

Stariji sin (10), koji inače ide u drugi razred osnovne škole, pozvao je ujaka, Mirjaninog brata u pomoć i rekao mu da je tata ubio majku, babu i dedu.

Stigavši ispred kuće porodice Pajić, Mirjanin brat je već u dvorištu vidio tragove krvi i odmah alarmirao policiju, koja je po dolasku zatekla tri beživotna tijela sa ranama na glavi.

Podsjetimo, Mirjana je prije samo dvije nedjelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja.

U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

Prema prvim informacijama, Goran je u više navrata preko zajedničkih prijatelja, nakon posljednjeg incidenta, pokušavao da se pomiri sa Mirjanom, ali ona nije željela da ga vidi. Također, ni Mirjanina djeca, iako mala, nisu željela da viđaju oca.

Tako je prije samo nekoliko dana Goran došao u školu kod svog sina. Dijete se veoma uplašilo i odmah to prijavilo učiteljici, koja je pozvala Mirjanu i pripretila Goranu da će pozvati policiju ukoliko ne ode.

Goran nije pravio incident, ali je kazao kako nema zabranu prilaska djeci.

Uprkos tome, Goranov profil na društvenoj mreži Facebook obiluje fotografijama starim nekoliko godina na kojima su on i sinovi.

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je vjerovao da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena, piše Blic.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije