Da li ste sinoć primijetili promjenu na Kolindi Grabar-Kitarović?

Radiosarajevo.ba
Da li ste sinoć primijetili promjenu na Kolindi Grabar-Kitarović?
FOTO: Facebook / Kolinda Grabar-Kitarović

Tokom sučeljavanja na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT) kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i njoj partnerskih stranaka za predsjednicu zemlje Kolinda Grabar-Kitarović je napravila promjenu koju nisu svi primijetili.

Za sučeljavanje s kandidatom Socijaldemokratske partije (SDP) i njenih partnerskih stranaka Zoranom Milanovićem je odabrala odjevnu kombinaciju koja se znatno razlikovala u odnose na prethodne, piše Index.hr.

Milanović optužio Kolindu da je upropastila odnose sa Bosnom i Hercegovinom!

Na HRT-u se u četvrtak, 2. januara, pojavila u crvenoj odjevnoj kombinaciji koju je prethodno nosila na predizbornom skupu u Zagrebu. Na televiziji RTL je bila svjetloplavoj odjeći. Tokom sučeljavanja u prvom izbornom krugu odjevala se vrlo slično supruzi američkog predsjednika Melaniji Trump.

Kako navodi Index.hr, rijetkost je da aktuelna hrvatska predsjednica nosi na sebi crnu garderobu. Njen vrlo čest odabir su plavi odjevni komadi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije