Marjanović odgovorio Ćudić: Jednima je politika izvor primanja, a drugima...

Radiosarajevo.ba
Marjanović odgovorio Ćudić: Jednima je politika izvor primanja, a drugima...
Foto: Naša stranka / Damir Marjanović

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Damir Marjanović je odgovorio na komentar svoje donedavne stranačke kolegice, zastupnice Naše stranke u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Sabine Ćudić o njegovoj odluci da napusti klub Naše stranke u kantonalnoj Skupštini.

"Možda bi i zamjerio ovakve naslove prije par godina, no shvatio sam da postoji velika razlika u nijetu ljudi prilikom ulaska u politiku. Jednima je ona jedini izvor primanja, a drugima je prostor u kojem že mijenjati stvari nabolje. Stoga, ne treba čuditi što ovi drugi ne zamjeraju ovim prvima kada izjave ovako nešto", napisao je Marjanović na Facebooku.

Ćudić: Pojedinci poput Marjanovića morat će preuzeti odgovornost

Gostujući u Pressingu televizije N1, Ćudić je, između ostalog, kazala da će pojedinci poput Marjanovića morati preuzeti odgovornost za svoje političke postupke i ako žele rušiti vlast u Kantonu Sarajevo morat će odgovarati svojim biračima.

Damir Marjanović napustio Klub Naše stranke u Skupštini KS

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije