Potraga za nestalim dječakom iz Begovog Hana nastavlja se danas duž rijeke Bosne

Radiosarajevo.ba
Potraga za nestalim dječakom iz Begovog Hana nastavlja se danas duž rijeke Bosne
GSS BiH / Potraga za nestalim dječakom iz Begovog Hana nastavlja se danas duž rijeke Bosne

Velika potraga za šestogodišnjim dječakom, koji je jučer nestao u Begovu Hanu kod Žepča, nastavlja je jutros u 8 sati duž rijeke Bosne.

Detalji potrage za 6-godišnjim dječakom: Drama u Begovom Hanu

Drama u Begovom Hanu: Pronađen bicikl kojim se vozio 6-godišnji dječak

"Osam naših pripadnika je već na terenu od 8 sati. U 11 sati će nam se priključiti članovi GSS-a Zavidovići. Osim pripadnika GSS-a i specijalne jedinice MUP-a ZDK tu su i brojni mještani. Nadu nismo izgubili", kazali su za Radiosarajevo.ba iz GSS-a Žepče. 
 

U opsežnoj akciji potrage i danas će učestvovati pripadnici gorskih službi spašavanja iz Žepča i Zavidovča, te pripadnici specijalne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, civilne zaštite, kao i vatrogasci, članovi porodice nestalog dječaka i mještani.

Podsjetimo, dječak je, navodno, vozio bicikl i izgubio ravnotežu, te je naočigled svoje majke upao u nabujali potok. Majka ga je pokušala spasiti, međutim nije uspjela. Bicikl koji je vozio dječak jučer je pronađen

Njegova majka odmah je skočila za njim u namjeri da ga spasi iz vodene bujice, međutim, voda je bila prejaka te ona nije uspjela u svojim namjerama.

Roditelji su, nakon svih dešavanja, završili u zeničkoj bolnici. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije