Helikopter Oružanih snaga BiH sa stadiona Koševo otišao po povrijeđenog Spahića

Radiosarajevo.ba
Helikopter Oružanih snaga BiH sa stadiona Koševo otišao po povrijeđenog Spahića
Foto: Radiosarajevo.ba / Helikopter Oružanih snaga BiH sa stadiona Koševo otišao po Spahića

Helikopter Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, s pomoćnog stadiona Koševo u 13.10 sati, otišao je po povrijeđenog bivšeg kapitena nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Emira Spahića, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nessreći kod Gacka, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba.

Emir Spahić imao saobraćajnu nesreću, traži se helikopter za prebacivanje u Sarajevo

Spahić se trenutno nalazi u bolnici Trebinju, a u helikopteru Oružanih snaga BiH putz Trebinja krenuo je i ljekar, koji će biti sve vrijeme leta dok se Spahić prebaci u Sarajevo, potvrdio je izvor iz OSBiH blizak našem portalu. 

Potvrđeno iz OSBiH: Helikopter za Spahića spreman, uskoro kreće za Trebinje

Podsjetimo, Emir Spahić, nekadašnji kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, doživio je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Gacka, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba. iz više izvora. 

Stigli prvi detalji o udesu u kojem je povrijeđen Emir Spahić

Ono što se zna nije životno ugrožen, a od Oružanih snaga BiH iz Nogometnog saveza zatražen je helikopter za hitno prebacivanje Spahića u bolnicu u Sarajevo.

Kako saznajemo,  i predsjednik Nogometnog saveza BiH Elvedin Begić je maksimalno angažiran  da pomogne Spahiću da se što prije prebaci u glavni grad BiH. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije