Emir Spahić imao saobraćajnu nesreću, traži se helikopter za prebacivanje u Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Emir Spahić imao saobraćajnu nesreću, traži se helikopter za prebacivanje u Sarajevo
Arhiv / Emir Spahić

Emir Spahić, nekadašnji kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, doživio je tešku saobraćajnu nesreću kod Gacka, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba.

Kako nam je potvrđeno iz više izvora, Spahić je povrijeđen, ne zna se još da li je životno ugrožen, a trenutno se traži helikopter za njegovo hitno prebacivanje u bolnicu u Sarajevo.

"Emir je trenutno u bolnici u Trebinju. Čekamo da se prebaci u Sarajevo. Ljekari se brinu o njegovom zdravlju. Trenutno nije poznata težina povreda. Čekamo  helikopter za prebacivanje u Sarajevo", doznajemo od osobe bliske porodici Spahić.  

Podsjetimo, Spahić je nekadašnji kapiten nogometne reprezentacije BiH. Svoj prvi zgoditak za reprezentaciju Spahić je postigao u utakmici protiv Japana, 28. februara 2006. u Dortmundu.

Zmajeve je vodio BiH kao kapiten na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine. Dana 7. augusta 2014. se oprostio od reprezentacije BiH, ali se brzo nakon toga i vratio u reprezentaciju.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije