Grad Visoko sa 5.000 KM podržao bh. skijašicu Elvedinu Muzaferiju

Radiosarajevo.ba
Grad Visoko sa 5.000 KM podržao bh. skijašicu Elvedinu Muzaferiju
Općina Visoko / Amra Babić, gradonačelnica Visokog. i Elvedina Muzaferija

Uz iskrene čestitke najboljoj bh. skijašici Elvedini Muzaferija, Visočanki koja je osvojila historijske bodove za Bosnu i Hercegovinu u Svjetskom kupu, Grad Visoko će uplatom u iznosu od 5.000 KM subvencionirati troškove priprema i takmičenja za naredni period.

„Elvedina Muzaferija je primjer kako se radom, odricanjem i velikom upornošću može ostvariti svaki cilj. Grad Visoko će i dalje podržavati sportiste koji su ambasadori našeg grada i zemlje i koji svojim uspjesima ohrabruju i raduju sve građane BiH“, poručila je Amra Babić, Gradonačelnica Visokog.

Podsjetimo, skijašica Elvedina Muzaferija je u nedjelju u Altenmarkt-Zauchenseeju, u Austriji, u kombinaciji je osvojila svoje prve bodove u Svjetskom kupu u karijeri.

Muzaferija: Kada bi imala veću pomoć Saveza, BiH bih donijela više bodova

Skijašica Elvedina Muzaferija danas je Altenmarkt-Zauchenseeju, u Austriji, osvojila svoje prve bodove u Svjetskom kupu u karijeri. Lijepa Visočanka je istovremeno donijela i prve bodove za Bosnu i Hercegovinu ikada u Svjetskom kupu. Odmah po završetku utrke u Austriji, u razgovoru za Radisoarajevo.ba, Elvedina je s nama podijelila radost osvajanja 29.

Lijepa Visočanka je istovremeno donijela i prve bodove za Bosnu i Hercegovinu ikada u Svjetskom kupu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije