Marko Starčević i Jasmina Kavazović odnijeli pobjedu na 39 kilometara

Radiosarajevo.ba
Marko Starčević i Jasmina Kavazović odnijeli pobjedu na 39 kilometara
Foto: Radiosarajevo.ba / Vučko trail 2018

Vučko trail je dobio pobjednike i na drugoj utrci. Nakon što je završena utrka na 13 kilometara, saznali smo i imena najboljih na utrci od 39 kilometara. U konkurenciji muškaraca najbolji je bio Marko Starčević, dok je kod dama najbrža bila Jasmina Kavazović.

Starčević koji je član AK Novi Grad Sarajevo slavio je s vremenom 3:28.53. Drugoplasirani je bio Srbijanac Ratko Maksimović iz kluba Balkan s vremenom 3:29.01. Treće mjesto zauzeo je Marko Panić, član AK Sloboda s vremenom 3:51.06.

Vučko trail 2018 - undefined

U konkurenciji dama najbrža je bila Jasmina Kavazović iz kluba Mostar Runners s vremenom 4:30.13. Drugoplasirana je bila Marija Sekulović, članica kluba Skyrunning Serbia s vremenom 4:36.10. Treće mjesto zauzela je Biljana Bursać iz Srbije s vremenom 4:16.64.

Vučko trail 2018 - undefined

Na stazi su još uvijek trkači koji se takmiče na stazi dugoj 60 kilometara.

Radiosarajevo.ba je na terenu s trkačima i cijeli dan ćemo vas izvještavati o dogadjanjima na ovoj, najatraktivnijoj i najljepšoj utrci u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije