NSBiH: Želimo mnogo sreće Bajeviću i sigurni smo da možemo na Euro

Radiosarajevo.ba
NSBiH: Želimo mnogo sreće Bajeviću i sigurni smo da možemo na Euro
Foto: EPA-EFE / NSBiH: Želimo mnogo sreće Bajeviću

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora BiH za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine imenovan je Dušan Bajević, koji je dobio jednoglasnu podršku ovog tijela.

Potvrđeno: Duško Bajević novi selektor Zmajeva

Duško Bajević je novi selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba. Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH danas je odlučio da imenuje Princa s Neretve za nasljednika Roberta Prosinečkog na klupi Zmajeva. Sastanak Izvršnog odbora NSBiH počeo je u 11 sati. Bajević je dobio povjerenje članova IO BiH i on će predvoditi bh.

Iz krovne kuće bosanskohercegovačkog fudbala istakli su da ovoe predstavlja najbolje rješenje za ciklus baraža koji je pred nacionalnim timom naše države.

Mostar na nogama nakon izbora Duška Bajevića za selektora Zmajeva

Mostar je od 11 sati na nogama, kako je u grad na Neretvi stigla vijest da je Duško Bajević novi selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Princ s Neretve je ikona Grada Mostara, bivši član Veleža, kojem se dive svi građani Bosne i Hercegovine, ne samo Mostarci.

“Novoizabranom selektoru želimo mnogo sreće na toj poziciji kao i da ostvarimo rezultat koji smo sigurni da možemo ostvariti, a to je plasman na Evropsko prvenstvo 2020., te upućujemo najiskrenije čestitke povodom nastupajućih novogodišnjih praznika”, saopštili su iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Predsjednik NSBiH Elvedin Begić i novi selektor Dušan Bajević obratit će se danas u 12:30, a zvanična pres konferencija na kojoj će će biti upriličeno zvanično predstavljanje novog selektora, bit će zakazana nakon novogodišnjih praznika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije