Žena ukrala pet Rolexa - policija satove pronašla u njenoj vagini

Radiosarajevo.ba
Žena ukrala pet Rolexa - policija satove pronašla u njenoj vagini
Foto: Miami Herald / Delajurea Brookens

Delajurea Brookens (29) iz Miamija (SAD) uhapšena je zbog krađe pet Rolex satova od momka s kojim je bila na sastanku. Nakon što su je uhapsili, četiri sata pronađena su u njenoj - vagini...

Brookens je biznismena Ramona Diaza upoznala 8. januara u noćnom klubu Mango, nakon čega su otišli u njegovu hotelsku sobu. Noć nije protekla kako se Diaz nadao, jer je Brookens, dok se Diaz 'osvježavao' u toaletu, pobjegla s pet njegovih Rolex satova, vrijednih 108 hiljada dolara.

Diaz je počeo trčati za njom, pokušao ju je i zaustaviti - stigao ju je dok je zaustavljala taxi, no ona ga je navodno udarila po glavi.

Dok se ovo dešavalo, jedan zaposlenik hotela je pozvao policiju, koja je brzo stigla na mjesto događaja i djevojku su locirali u obližnjoj uličici. Kad su je uhapsili, prvo su pronašli samo jedan ukradeni Rolex, no druga četiri nisu nikako uspijevali naći.

Dok su je smještali u policijsko vozilo, Brookens je počela pljuvati i gristi policajce, a onda i udarati glavom u prozor.

U policijskoj stanici, tokom pretrage, Rolexi su pronađeni - sva četiri su bila skrivena u njenoj vagini

Žena je optužena za napad na službeno lice, tešku krađu, posjedovanje kokaina i fizički nasrtaj. Puštena je iz zatvora nakon što je platila 22 hiljada dolara kaucije, a suđenje počinje 7. februara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije