Zbog termina u kozmetičkom salonu prijetnje kao iz filmova: Ja sam žena gangstera

Radiosarajevo.ba
Zbog termina u kozmetičkom salonu prijetnje kao iz filmova: Ja sam žena gangstera
PrtScr / Kozmetički salon iz Newcastlea

Kozmetičarka iz Engleske koja je zamolila klijentkinju da joj pomjeri termin za tretman usana, zbog bolesti kćerke ostala je u škou nakon odgovora koji je dobila.

Naime, uposlenica kozmetičarskog studia u Newcastleu dobila je poruku od "nervozne" klijentkinje "da će joj otkinuti facu, zbog promjene termina".

Nakon radnice javila se i vlasnica radnje, koja je napisala "napišemo vam da je dijete bolesno i da zbog mijenjamo vaš termin, a ovo je vaš odgovor".

Na poruku vlasnice, "nervozna" klijentkinja je nastavila sa prijetnja, ali sada je otišla korak dalje pa je uključila i svog muža i prijatelje u prijetnje "ja sam žena gangstera, nisam neko s kim vam se vrijedi igrati. Moji ljudi su pravi zločinci".

Poruke su objavile na društvenim mrežama, a vlasnica je napisala da se znalo desiti da su mušterije nezadovoljno zbog toga što je zatvoren salon, ali ovo je jedan potpuno novi nivo i dodala je da je "nezadovoljnoj gospođi" zabranjen ulaz u salon.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije