Tragedija na snimanju novog "Fast&Furiousa": Dvojnik Vin Diesela u komi

K. S.
Tragedija na snimanju novog "Fast&Furiousa": Dvojnik Vin Diesela u komi
Foto: Daily Mail / Joe Watts i Vin Diesel

Kaskader Joe Watts teško je povrijeđen tokom snimanja filma Fast & Furious 9 u Warner Bros studiju u mjestu Leavesden, Velika Britanija.

Naime, Watts je kaskader-dvojnik glumca Vin Diesela, a stradao je tako što je pao na glavu sa 9 metara visine. Policija i vozila hitne pomoći odmah su stigla na mjesto nezgode. Watts se sada nalazi u induciranoj komi i ljekari mu se bore za život, a kako piše Daily Mail, njegovo stanje je neizvjesno.

Joe Watts i Vin Diesel - undefined

Foto: Daily Mail: Joe Watts i Vin Diesel

Wattsova zaručnica Tilly Powell u suzama je i kaže da je njeno srce slomljeno. Ona je rekla da Vin Diesel jedva obuzdava suze od tuge.

Powell piše na društvenim mrežama da je njen zaručnik u stabilnom stanju sada i da ona pažljivo prati razvoj događaja.

“Toliko ga volim. Pored njega su njegovi roditelji i prijatelji. Oni mu daju podršku da prebrodi ovo veliko iskušenje”, napisala je Powell.

Joe Watts i njegova zaručnica Tilly Powell - undefined

Foto: Daily Mail: Joe Watts i njegova zaručnica Tilly Powell

Snimanje devetog nastavka franšize Fast & Furious (Brzi i žestoki) prekinuto je nakon što je došlo do nezgode kada se uže, koje je držalo Wattsa otkinulo nakon čega je on pao s visine od devet metara na glavu.

Watts je poznat kao kaskader u brojnim blockbuster filmova kao što su SpiderMan, Kingsman secret service, Ratovi zvijezda: Posljednji džedaj i drugi.

Bio je kaskader i u seriji Igre prijestolja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije