SAD / Video: Auto pregazio mališana, majka optužena jer nije bila uz njega

18. 08. 2019. u 09:19:00 Radiosarajevo.ba

Shares:17

Mama iz Teksasa optužena je za ugrožavanje djeteta nakon što su nadzorne kamere pokazale kako se udaljava od svog mališana koji je kasnije poginuo jer ga je pregazio automobil, piše Daily Mail.

Vlasti su priopćile kako je Gissel Vazquez (18) iz Houstona optužena za teško kazneno djelo ugrožavanja djece, nakon što je je u njenog 18-mjesečnog sina Alana Villedu udario automobil i ubio ga.

Šokantna snimka s nadzorne kamere prikazuje kako Vazquez prolazi kroz parkiralište i drži svoju dvomjesečnu curicu u naručju. U isto vrijeme, njen je sin na drugom kraju parkirališta i prati svog trogodišnjeg nećaka.

Majka se nakon dvije minute vratila na mjesto nesreće, a vozačica automobila koji je lupio dijete uopće nije bila svjesna da je usmrtila dijete te je otišla s mjesta nesreće.

Kada se vratila na mjesto nesreće, prošla je tekst na alkohol i droge. Majka je rekla da uopće nije znala da su djeca iza nje jer je mislila da su s njenom sestrom u vrijeme nesreće. Neće je optužiti za ubojstvo. Policija i dalje istražuje incident i još nisu optužili vozačicu auta, no sve je moguće na kraju istrage.

NEMA KOMENTARA