Užas u Rusiji: Tinejdžerke zbog momka silovale djevojku

Radiosarajevo.ba
Užas u Rusiji: Tinejdžerke zbog momka silovale djevojku
Facebook / Foto: Blic.rs
Ruska tinejdžerka je nakon šokantne i monstruozne torture fizičkog i seksualnog zlostavljanja jedva preživjela, ali je gotovo sigurno da nikad neće moći imati djece.

Neimenovana 17-godišnjakinja se našla na meti bivše djevojke svog dečka Igora, Aleksandre D. i njenih prijateljica, Kristine P., (16) Marije Š. (16) i Anastasije V. (20) koje su je podvrgle brutalnom maltretiranju, batinama i silovanju.

Naime, kako se saznaje, Aleksandru je Igor ostavio nakon što mu je saopštila da je trudna i započeo je vezu sa žrtvom. Kada je saznala za tu vezu, Aleksandra je počela da šalje djevojci prijeteće sms poruke.

" Ostavi nas na miru ili ću te ubiti i zapaliti", bila je samo jedna od njih.

Nakon toga, ona je u dogovoru sa svojim prijateljicama, provalila u kuću oštećene, gdje su joj prvo obrijali glavu, nakon čega su je natjerali da ih oralno zadovoljava, a zatim su i urinirale po njoj dok su sve to snimale i slikale svojim telefonima.

Kako im to nije bilo dovoljno, one su nesrećnu djevojku odvukle u kupatilo gdje su nastavile zvjersku torturu silujući je tako što su joj gurali u vaginu tuš iz kojeg je tekla vrela voda.

Žrtva je tada pala u nesvijest, a okrivljene su pomislile da je mrtva, pa su opljačkale njenu kuću, da bi zatim pobjegle sa mesta monstruoznog zločina.

Međutim, uprkos brojnim povredama, nesrećna djevojka je nekako uspjela da pozove pomoć. Ljekari su uspjeli da joj spase život, ali je njena materica zbog vrele vode pretrpela brojna oštećenja, zbog čega će ostati sterilna do kraja života.

Sve četri napadačice su uhapšene, tri su u zatovoru, dok je Aleksandra u kućnom pritvoru zbog trudnoće. Predviđena zatvorska kazna za ovaj zločin iznosi do 15 godina zatvora ako im se dokaže krivica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije