Trump poručio Bidenu: "Dobrodošao u utrku, uspavani Joe, bit će prljavo"

Radiosarajevo.ba
Trump poručio Bidenu: "Dobrodošao u utrku, uspavani Joe, bit će prljavo"
Twitter/Screenshot / Donald Trump

Nakon što je danas zvanično objavljeno da Joe Biden ulazi u utrku za predsjednika SAD-a, aktuelni američki lider Donald Trump je upozorio bivšeg potpredsjednika, poručujući da će biti “prljavo”.

“Dobrodošao u utrku, Uspavani Joe”, napisao je Trump na svom Twitter profilu.


“Samo se nadam da ćeš imati dovoljno inteligencije, u što se dugo sumnja, da provedeš uspješnu kampanju za predizbore. Bit će prljavo - nosit ćeš se s ljudima koji istinski imaju neke veoma bolesne ideje. Ali, ako uspiješ, vidimo se na startnoj liniji!”, poručio je Trump u svom poznatom stilu.

Biden, bivši potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD), u četvrtak je zvanično najavio da će učestvovati u utrci za kandidata Demokratske partije za predsjedničke izbore koji će se u toj zemlji održati naredne godine.

Američki mediji ranije su izvještavali o mogućoj Bidenovoj kandidaturi, a sada javljaju da će se u predizbornoj kampanji predstavljati kao jedini kandidat koji je sposoban i ima kapacitete da ujedini Demokratsku partiju u borbi protiv republikanskog kandidata i aktuelnog predsjednika Donalda Trumpa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije