Trump odgovorio na kritike Meryl Streep: Uvijek je bila fan Hillary Clinton

Radiosarajevo.ba
Trump odgovorio na kritike Meryl Streep: Uvijek je bila fan Hillary Clinton
Nije trebalo proći mnogo vremena da Donald Trump odgovori na kritike koje je na njegov račun izrekla Meryl Streep tokom ceremonije dodjele Zlatnog globusa.

Podsjetimo, Meryl Streep se prisjetila trenutka kada se novoizabrani američki predsjednik Donald Trump "izrugivao" novinaru s invaliditetom Sergeju Kovaleskom.

"Srce mi se slomilo kad sam to vidjela, još uvijek taj prizor ne mogu izbaciti iz glave jer to nije bilo u filmu nego u stvarnom životu. Kada moćni koriste svoj položaj kako bi maltretirali druge, gubimo svi", dodala je ona. 

U telefonskom intervjuu za The New York Times Trump je rekao da nije iznenađen kritikama glumice koja je "uvijek bila fan Hillary Clinton" i njenih kolega "liberalnih filmaša".

"Ljudi stalno govore kako sam ismijavao invaliditet novinara. Izgleda da Meryl Streep i drugi imaju pristup moj glavi i čitanju misli", rekao je novoizabrani američki predsjednik i dodao:

"Nisam se rugao tom novinaru nego dovodio u pitanje njegov kredibilitet nakon što je stalno mijenjao stavove o 11. septembru 2001. godine", rekao je Trump.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije