Tragedija: Mladi par poginuo samo nekoliko sati nakon vjenčanja

Radiosarajevo.ba
Tragedija: Mladi par poginuo samo nekoliko sati nakon vjenčanja
Foto: Facebook / Will Byler i Bailee Ackerman

Mladi bračni par, studenti iz Texasa, poginuli su samo nekoliko sati nakon vjenčanja nakon što se njihov helikopter srušio.

Will Byler i Bailee Ackerman, koji su bili na završnoj godini Univerziteta Sam Houston, poginuli su rano ujutro, u subotu, zajedno s pilotom helikoptera, koji je udario u brdo. Na internetu je objavljen i snimak posljednjeg polijetanja tog helikoptera, u kojem su bili Will i Bailee.

Helikopter su srušio u blizini Uvaldea, u Texasu, a njihovo vjenčanje opisano je kao iz bajke.

Vatrogasci i hitne službe satima su tragale za olupinom, no, kad su ih pronašli, nažalost, nije bilo preživjelih. 

Jessica Stilley, kuma, postavila je srceparajuću poruku u čast svoje najbolje prijateljice: "Moja draga Bailee Raye, moje srce je slomljeno na milion malih komada dok sjedim i zamišljam ostatak svog života bez svoje najbolje prijateljice. Toliko sam tužna što objavljujem ove fotke uz ovz poruku, ali ti znaš da moram podijeliti, svi moraju vidjeti kako si prelijepa bila na svoj dan vjenčanja."

Madi Wagner, prijateljica tragično stradalog para, poručila je: "Jako mi je teško sve ovo prihvatiti, ali niti jednom nisam pitala zašto. Njih dvoje su svoj zadnji dan na Zemlji proveli slaveći s ljudima koje najviše vole. Zaista vjerujem da je ovo bio njihov najbolji dan. Znam da je Bog trebao ove dvije divne duše mnogo više nego što smo ih trebali mi. Znam i da je ponosan na njih na sve što su učinili na ovom svijetu."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije