S mužem ubila ljubavnika pa ga ispekla na roštilju i poslužila prijateljima

Radiosarajevo.ba
S mužem ubila ljubavnika pa ga ispekla na roštilju i poslužila prijateljima
Foto: Lake County Sheriff's Office / Kelly Cochrane
Kelly Cochran proglašena je jednim od najgorih serijskih ubica iz Sjedinjenih Američkih Država, nakon što je osuđena za ubistvo muža i ljubavnika, ali i osumnjičena za ubistvo još devet muškaraca.

Stravične informacije iz nekolicine istraga protiv nje otkrile su da je osumnjičena ostatke jedne žrtve poslužila komšijama na roštilju, a cijelu šokantnu informaciju potvrdio je njen brat, prenosi The Independent.

Zapanjujuće tvrdnje koje ukazuju na jezive zločine otkrivene su u dokumentarcu o njenom životu, a koji je objavljen samo mjesec dana nakon što je osuđena na 65 godina za ubistvo u Indiani, gdje je 2016. godine ubila muža smrtonosnom dozom heroina.

Otkriveno je i kako se sumnja da je ljubavnika Chrisa "pripremila" prijateljima, ispekavši ga na roštilju, a osumnjičena je da je povezana s još nekoliko ubistava širom Amerike.

U šokantnom dokumentarcu navedeno je da je Kelly, zajedno sa suprugom, namamila ljubavnika, nakon čega su ga ubili i raskomadali, a sumnja se da su ga pojeli njeni prijatelji. Nesretnog čovjeka su ubili da ispoštuju dogovor da se “riješe” svih sa kojima je bila u vanbračnim aferama.

Ako se ispostave tačnim tvrdnje njenog brata, Kelly bi mogla da bude jedan od najsurovijih ženskih serijskih ubica u modernom SAD-u.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije