Slavni i bogati evakuirani: Požar uništava milionske vile na Bel Airu

Radiosarajevo.ba
Slavni i bogati evakuirani: Požar uništava milionske vile na Bel Airu
Raskošne vile na Bel Airu u vlasništvu Paris Hilton, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Marie Shriver i Heidi Klum ugrožene su zbog požara te su ih njihovi vlasnici morali napustiti zbog evakuacije.

Na području Los Angelesa hara jedan od požara nazvan Thomas koji se munjevito proširio u samo dva dana i u srijedu je bio izvan kontrole. Vatrogasci su kazali da je požar trenutno čak četiri puta veći od površine Manhattana, navodi Daily Mail.

pozar_AP.jpg - undefined

Neka od najpoznatijih hollywoodskih imena posljednja dva dana proživljavaju pravu dramu.

pozar_AP1.jpg - undefined

Serija katastrofalnih požara koji su zahvatili okolicu Los Angelesa uzrokovala je evakuaciju više od 200.000 ljudi, a evakuirana je i elitna četvrt Bel Air u kojoj je vatra zaprijetila hiljadama kuća u vlasništvu hollywoodskih zvijezda.

Televizijske mreže već su ranije objavljivale priloge u kojima pokazuju trenutno ugroženu četvrt Bel Air u kojoj kuće, među ostalima, imaju i poduzetnik Elon Musk i pop zvijezda Beyonce. Kako navodi mreža NBCMoraga Estate, imanje medijskog magnata Ruperta Murdocha s vinogradom, vrijedno 30 miliona dolara je također gorjelo, a pjevač Lionel Richie je otkazao koncert u Las Vegasu kako bi bivšoj supruzi Brendi Harvey Richie pomogao u evakuaciji.

Model i supruga američkog pjevača Johna LegendaChrissy Teigen, na Twitteru je napisala kako je zajedno s kćerkicom Lunom napustila njihov dom, ali kako, srećom, niko nije povrijeđen.

PrtScr - undefined

Planetarno popularna pop senzacija Ariana Grande obožavatelje je obavijestila kako su njeni ljubimci sada na sigurnom nakon što su uspješno evakuirani iz vile na Bel Airu.

Glumica Eva Longoria je na Instagramu objavila dramatičan post o trenutnoj situaciji u Kaliforniji. Napisala je kako se trenutačno nalazi u New Yorku pa joj život nije ugrožen te kako će joj vrijedne stvari iz kuće iznijeti brat. U objavi je zamolila sve da se mole za vatrogasce i ljude koji sada proživljavaju najteže dane.

Istu je fotografiju objavila i bogata nasljednica Paris Hilton čiji je dom također evakuiran, a objavila je i kako su njeni brojni psi smješteni na sigurno.

Hrabrim se vatrogascima zahvalila i Kim Kardashian.

PrtScr - undefined

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije