Seks skandal: Svećenik prostituirao ljubavnice i snimao orgije u crkvi

Radiosarajevo.ba
Seks skandal: Svećenik prostituirao ljubavnice i snimao orgije u crkvi
/ Ilustracija
Italijanski svećenik iz Padove optužen je za prostituiranje svojih ljubavnica i snimanje orgija u rektoratu crkve.

Don Andrea Contin, 48-godišnji svećenik, bio je poštovan i voljen diljem svoje župe San Lazzaro u Padovi, dok nisu izašle na vidjelo njegove mračne sklonosti, nakon što ga je jedna od župljanki prijavila policiji. U svojem je svjedočenju progovorila o svećenikovim sado-mazo sklonostima, njegovim seksualnim igračkama kao i o orgijama u koje ju je uvukao. 

Pri pretresu njegovog stana nađeni su bičevi, vibratori i pornografske snimke. 

Policiju su nedugo zatim kontaktirale i druge žene iz njegove župe govoreći o sličnim iskustvima. Čini se da bi ih sveukupno moglo biti petnaestak, kako prenosi talijanski Corriere del Veneto.

Žene bi se obično svećeniku obratile u potrazi za utjehom ili savjetom kod problema u obitelji ili s partnerom, nakon čega bi ih on postepeno uvukao u svoje igrice. Svoje bi ljubavnice zatim nudio drugim muškarcima preko stranica na kojima se traže partneri za svinganje, no još se ne zna je li od tih muškaraca tražio novčanu kompenzaciju.

Ono što se zasigurno zna je da je Don Contin vodio mnogo raskošniji život nego što mu je dopuštala njegova svećenička plaća. Često je putovao, po Italiji, ali i u inozemstvo, u Austriju, Francusku ili pak Hrvatsku, odsjedajući u dobrim hotelima. Posjetio je i Cap d’Agde u Francuskoj, inače poznati centar za nudiste i svingere.

Svećenik je nakon skandala udaljen iz župe San Lazzaro, a istraga je još u tijeku, prenose Vijesti.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije