Ruski gangster pobio 18 ljudi, a na robiji uživa u kavijaru i krabama

Radiosarajevo.ba
Ruski gangster pobio 18 ljudi, a na robiji uživa u kavijaru i krabama
Foto: Sputnik / Vyacheslav Tsepovyaz
Vođa jedne ruske bande koja je odgovorna za ubistva 18 ljudi, od čega je 12 pobijeno u masakru koji se dogodio 2010. godine u Krasnodaru, snimljen je kako uživa u delicijama i hotelskom smještaju u jednom od najzloglasnijih zatvora u Rusiji.

Njegova banda je 2010. godine ubila farmera na jugu Rusije u regionu Krasnodar. Oni su ušli u kuću farmera koji je tu noć imao goste. Te noći banda je ubila 12 ljudi, uključujući četvero djece, a banditi su nakon izvršenja ovog djela zapalili kuću.

Ovaj užasni događaj šokirao je Rusiju. Ubrzo nakon toga banda koja je terorizirala ovaj dio Rusije je uhapšena, a njen vođa osuđen je na doživotni zatvor. Naknadno je umro u zatvoru, dok je Vyacheslav Tsepovyaz, njegova desna ruka, dobio 20 godina zatvora na dalekom istoku Rusije u regiiji Amur.

Iako ovaj zatvor važi kao jedan od najzloglasnijih u Rusiji, čini se da Tsepovyazu nije tako loše. Snimljen je kako uživa u skupim jelima, tačnije kavijaru i krabama, a na jednoj fotografiji se vidi kako se smije i jede doner.

Njemu je novac u zatvor slala supruga Natalyja. Naime, ona mu je godišnje slala 45.000 dolara u zatvor. Natalija i Vyacheslav su se razveli, a ona je istaknula kako mu je slala novac za zubara, ali i za pčele i košnice, jer mu je to bio hobi u zatvoru.

Gozba u zatvoru - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije