Potresna poruka majke Bosanke koju je muž pretukao na smrt u SAD-u

Radiosarajevo.ba
Potresna poruka majke Bosanke koju je muž pretukao na smrt u SAD-u
Foto: Fox 5 / Policija na mjestu ubistva u Las Vegasu

Policija u Las Vegasu objavila je informaciju da je Slobodan Miljuš (37) iz Like u Hrvatskoj, nastanjen u Las Vegasu, osumnjičen da je ubio svoju suprugu Zvezdanu Bencun iz Bosne i Hercegovine na vrlo okrutan način bejzbol palicom, prošle sedmice.

Las Vegas: Muž pretukao na smrt Bosanku bejzbol palicom

Kako prenose američki mediji, dječak je u 16.28 sati u petak 17. maja 2019. godine pozvao policiju kazavši da otac udara majku bejzbol-palicom.

Policajci su pronašli ženu (u 30-tim godinama) u njenom stanu sa velikom povredom na glavi kako nepomično leži na krevetu pored muža koji nije imao povrede.

Policija je uhapsila Slobodana Miljuša, a njegova supruga primljena je u bolnicu bez pulsa, a ljekari su naknadno konstatovali smrt.

Povodom tragične smrti svoje kćerke Zvjezdane Bencun oglasila se i njena majka Mirjana Kostić-Vlajić potresnom porukom na Facebooku.

"Ovo je za tebe, za ženu koja se razočarala u život, koju su povrijedili ljudi koje je najviše voljela, za ženu koju su izdali, kojoj su slomili srce, za ženu koja misli da neće moći voljeti...

Mnogo je vas ovdje, zar ne? Iza profila želite biti sretne, a niko ne primjećuje vašu tugu, nemojte plakati, nemojte biti tužne... Naučile ste lekciju. Rane bole, ali će zacijeliti, nekome prije, nekome kasnije... samo vjerujte, jer i vi ste stvorene da budete voljene i sretne... I vi ćete nekome biti princeza ... Borite se za sebe, čak i kad niko nije na vašoj strani... ", napisala je majka uz fotografiju smrtovnice svoje kćerke.

Majka je navela da je Zvjezdana radila dva posla da prehrani njihovo dvoje djece, dok je njen suprug bio vozač kamiona i često na putu.

"Živeli smo u Bosni, a onda otišli u Ameriku. Tamo smo živeli 18 godina. Njih dvoje su se uzeli i živeli sami u braku. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge stvari je radio u Americi, kurvao se, moja kćerka je decu odgajala sama. Htela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao da prihvati da će ga ostaviti. Kad je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i smrskao joj glavu", ispričala je očajna majka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije