Policija traži ženu koja je ušla u prodavnicu i urinirala po krompirima

Radiosarajevo.ba
Policija traži ženu koja je ušla u prodavnicu i urinirala po krompirima
Foto: Screenshot / neobičan slučaj u SAD

Ranije ovog mjeseca smo započeli inspekciju sigurnosnih plombi na našim kutijama za sladoled i pažljivo pogledavajući sve nezapečaćene, a nakon što je žena iz Teksasa snimljena kako otvara kutiju sladoleda Blue Bell Tin Roof, ližući ga i vraćajući ga nazad u zamrzivaču, piše Vice.

Novi bizarni trend: Polizala sladoled i vratila ga u zamrzivač, prijeti joj zatvor

Nekoliko dana kasnije, muškarac u Louisiani učinio je istu stvar, i brzo je uhapšen jer je snimio sebe i video objavio na Facebooku.

Ali očigledno je jedna žena iz Pensilvanije gledala ta dva idiota (ili neke njihove imitatore) i rekla: „Drži moj iPhone. Ne, stvarno, drži moj iPhone, jer ja ću piškiti po svim tim krompirima“.

Prema KDKA-u, policijska uprava West Mifflin-a pokušava identificirati ženu koja je optužena da je urinirala direktno u kantu s krompirom u Walmartu u West Mifflinu, blizu Pittsburgha.

Policijska uprava West Mifflin objavila je četiri fotografije žene, snimljene s Walmartovih sigurnosnih kamera, i traže od javnosti pomoć da je identificira.

U izjavi iz Walmarta je rečeno da su uklonili i dezinficirali kante.

„Sigurnost naših kupaca je glavni prioritet. Ova vrsta nepristojnog ponašanja je skandalozna i odmah smo uklonili pogođene proizvode i dezinficirali područje kako bismo osigurali njegovu čistoću i sigurnost za naše kupce“, rekli su iz kompanije za KDKA.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije