Policija šokirana: Predozirani par u autu, a na zadnjem sjedištu dječačić

Radiosarajevo.ba
Policija šokirana: Predozirani par u autu, a na zadnjem sjedištu dječačić
Kada je policija u gradu East Liverpool u američkoj državi Ohio jedva zaustavila auto koji je opasno krivudao cestom, imali su šta da vide.

Vozač samo što ne izgubi svijest, pored njega saputnica bez svijesti, a na zadnjem sjedištu dječačić koji uplašeno gleda. 

Policija je morala izvuči ključeve iz vozila kako bi ih natjerali da stanu.

Vozač je nerazumljivim govorom pokušao objasniti kako suvozačicu vozi u bolnicu, a da se nazad nalazi njen sin. Nakon toga izgubio je svijest.

Nakon intervencije hitne pomoći, par je zbrinut u bolnici, a potom poslan u zatvor.

Muškarac je optužen po nekoliko tačaka: predoziranje, zanemarivanje djeteta i nepropisnu vožnju, a nesavjesna majka za  zanemarivanje djeteta, predoziranje i jer nije imala vezan pojas. 

"Osjećamo potrebu da govorimo u ime djece koja su zarobljena u ovom ludilu. Oni ne mogu da govore za sebe, a ovim putem želimo da ljudi prvo dobro razmisle prije nego što ponovo ubrizgaju taj otrov u sebe, dok je dijete pored njih. Ove slike bi mogle nekoga uvrijediti, ali želimo da javnost vidi sa čime se svakodnevno suočavamo", napisao je policajac na društvenim mrežama. 


Dječak je predat socijalnoj službi, javljaju američki meidji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije