Osvetnički pohod žrtve silovanja: Ubila je sedmoricu!

Radiosarajevo.ba
Osvetnički pohod žrtve silovanja: Ubila je sedmoricu!
Foto:Wikipedia / Aileen Carol Wuornos

U prostituciju je ušla već s 11 godina, a spavala je i s vlastitim bratom. Njen je život bio zaista tragičan.

Aileen Carol Wuornos ubila je sedam muškaraca na Floridi 1989. i 1990. godine. Tvrdila je da su je silovali ili pokušali silovati dok je radila kao prostitutka i da ih je sve ubila u samoobrani. Osuđena je na šest smrtnih kazni i smaknuta injekcijom 9. oktobra 2002. Rođena je 1956. u Michiganu . Njezina je majka imala samo 14 godina kada se 1954. udala za njezinog oca, piše Express.hr.

Počelo suđenje svećenicima iz pakla: Silovali gluhonijemu djecu

Sljedeće godine dobili su sina, a iduće godine, dva mjeseca prije nego se Aileen rodila, njezina je majka predala zahtjev za razvod. Aileen svog oca nikada nije upoznala . Kad se rodila, on je bio u zatvoru. Bolovao je od shizofrenije i bio je osuđen za pedofiliju. Kasnije se objesio u zatvoru. U januaru 1960. majka je napustila Aileen i njezinog brata i ostavila ih na brigu svojim roditeljima. Oni su djecu posvojili.

Strava u Srbiji: Policajac mjesecima silovao 13-godišnju prijateljicu svog sina

Već s 11 godina Aileen se počela prostituirati u školi za cigarete, drogu i hranu. Spavala je i sa svojim bratom. Tvrdila je da ju je njezin djed, koji je bio alkoholičar, seksualno zlostavljao i tukao dok je bila dijete. Kružile su i glasine da je njezin djed zapravo bio njezin otac.

Djevojčica silovana i zadavljena: Uhapšen počinilac užasnog zločina iz 1979.

Kad je imala 14 godina ostala je trudna nakon što ju je silovao djedov prijatelj . Rodila je u domu i dijete dala na posvajanje. Nekoliko mjeseci nakon što je rodila odustala je od škole. Baka joj je umrla od zatajenja jetre, a djed ju je 1971. godine izbacio iz kuće . Živjela je u šumi u blizini svoje kuće i prostitucijom zarađivala za život. Uhićena je 1974. jer je vozila pijana i pucala iz pištolja u jurećem vozilu. Dvije godine kasnije stopirala je do Floride.

Nastavite čitati ovu priču ovdje.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije