Oproštajna poruka Melanie Trump: Posljednje četiri godine su bile nezaboravne

0
Radiosarajevo.ba
Oproštajna poruka Melanie Trump: Posljednje četiri godine su bile nezaboravne
PrtScr / Melania Trump

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melania Trump objavila je svoju oproštajnu poruku.

Ona je kazala da joj je najveća čast u životu bila da bude prva dama.

"Inspirisali su me brojni Amerikanci širom naše zemlje, koji su podigli ovu zajednicu kroz finoću, hrabrost, dobrotu i milost", kazala je ona.

Posljednje četiri godine su bile nezaboravne, poručila je ona.

"Dok Donald i ja zaključujemo naše vrijeme u Bijeloj kući i sve ljude koje ću povesti u svom srcu i njihove nevjerovatne priče o ljubavi, patriotizmu i odlučnosti.

Vidim lica hrabrih mladih vojnika koji su mi s ponosom u očima rekli koliko vole služiti ovoj zemlji. Za svakog pripadnika službe i za naše nevjerovatne vojne porodice: Vi ste heroji i uvijek ćete biti u mojim mislima i molitvama", istaknula je Melania.

Prva dama zahvalila se svim medicinskim sestrama, doktorima, zdravstvenim radnicima, radnicima u prozivodnji, vozačima kamiona i mnogim drugima koji rade na spašavanju života i dodala je da tuguju sa pordicama koje su izgubile svoje voljene zbog pandemije COVID-a.

"Budite strastveni u svemu što radite, ali uvijek imajte na umu da nasilje nikada nije odgovor i nikada neće biti opravdano.

Kada sam došla u Bijelu kuću, razmišljala sam o odgovornosti koju sam uvijek osjećala kao majka da ohrabrujem, dajem snagu i podučavam vrijednostima dobrote. Naša je dužnost kao odraslih i roditelja osigurati da djeca imaju najbolje mogućnosti za ispunjen i zdrav život", poručila je ona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije