Odbjegla supruga: Ostavila muža i devetero djece pa pobjegla ljubavniku

Radiosarajevo.ba
Odbjegla supruga: Ostavila muža i devetero djece pa pobjegla ljubavniku
Heidi (44) i Andy Hepworth (44) iz Velike Britanije živjeli su skladno sve dok se Heidi nije počela komunicirati sa strancima preko društvene mreže Facebook.

 Bili su zajedno 23 godine i za to vrijeme odgajali devetero djece.

Upoznala je 14 godina mlađeg Mamadoua Jallowa iz Gambije zbog kojeg je ubrzo napustila supruga i djecu.

daily.jpg - undefined

"Isprao joj je mozak, kao da su joj vanzemaljci oteli tijelo. Ona je bila brižna majka i divna supruga, promijenila se preko noći", rekao je razočarani Andy.

Heidi se tetovirala, redovno je odlazila u solarije, razna uljepšavanja, a onda, prošli mjesec, odletjela u Gambiju. Bio je to njen prvi put izvan Velike Britanije.

daily3.jpg - undefined

Odbjegla supruga kaže kako mlađahni Mamadou s njom nije zbog britanskog pasoša:

"On je divan čovjek, nije to samo afera ili fascinacija. Moj i Andyjev brak bio je u krizi, imali smo probleme. Zar žena ne može započeti novu vezu?", pita se Heidi koja na optužbe da je ostavila djecu odgovara da nije jer se svaki dan viđaju preko interneta, prenosi 24sata.hr

Andy kaže kako je u martu primijetio da su njegovu suprugu na Facebook počeli dodavati muškarci iz Afrike i Azije:

"Stalno je izlazila van s prijateljicama i bila na mobitelu. Mi se znamo još od 1990., ali ovo što mi je napravila nikad joj neću moći oprostiti", ističe.

Par je, inače, imao šestero zajedničke djece, a Heidi je iz prošlog braka imala još troje. U braku su bili pet godina, a vjenčali su se nakon 18 godina veze, piše Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije