Objavljen snimak: Avion udario u zgradu na Floridi, dvoje mrtvih

Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak: Avion udario u zgradu na Floridi, dvoje mrtvih
PrtScr / Strašno...

Ovog vikenda, mali avion udario je u skladište i terapijski centar u Fort Lauderdaleu (Florida), nakon čega je skoro pa nestao u plamenu. U nesreći je dvoje ljudi poginulo, a poznato je da je jedna žrtva vlasnik aviona Eladio Marquez.

Avion je udario u objekt koji se nalazi u blizini aerodroma, u 13.30, po tamošnjem vremenu, u subotu, a danas je objavljen snimak nesreće.

U zgradi su se nalazili učitelji iz terapijskog centra, kao i šestoro djece, ali svi su prošli skoro neozlijeđeni. Samo je jedan učitelj zadobio manje povrede, no nije morao u bolnicu. Nakon što su čuli glasan zvuk, kako su kazali poslije, mislili su da je saobraćajna nesreća, no kada je ubrzo plamen zahvatio vrata od prostorije, uzeli su djecu i pobjegli iz zgrade.

Svjedok David Devine kazao je ABC 10 da je čuo tri zvuka iz motora aviona, a onda je letjelica samo projurila pored njega.

Uzrok nesreće još uvijek nije objavljen:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije