Obitelj otkrila: Djevojka koja je umrla na jahti uputila čudan poziv prije smrti

Radiosarajevo.ba
Obitelj otkrila: Djevojka koja je umrla na jahti uputila čudan poziv prije smrti
Instagram / Sinead McNamara

Sinead McNamara, 20-godišnji Instagram model čije je tijelo pronađeno na jahti milijardera u Grčkoj, uputila je čudan poziv obitelj prije smrti, otkrio je advokat njene obitelji.

Kako se doznaje, Sinead je pozvala majku Kylie i uplakano joj ispričala o incidentu koji je imala s članom osoblja na 190 miliona vrijednoj jahti, koja je bila usidrena na grčkom otoku Kefaloniji. 

Također je razgovarala s bratom samo nekoliko sati prije nego što je pronađeno njeno tijelo, zapetljano u užad jahte. Obitelj tvrdi da je prije toga Sinead bila sretna i uživala u svom poslu stjuardese na jahti. 

Obitelj zahtijeva i odgovor zbog čega se dugo čekalo da prebace Sinead u bolnicu - kad su je pronašli, bila je u komatoznom stanju i doktor na jahti ju je pokušavao oživjeti, a tek je onda pozvana hitna pomoć i manekenka nakon nekoliko sati prebačena u bolnicu. 

"Obitelj očekuje jasne odgovore o okolnostima i incidentima koji su se desili prije njene smrti", navodi se u saopćenju advokata. 

Grčke vlasti prikupile su CCTV snimke s jahte, no, u ovom času istrage, vjeruju da je manekenka počinila samoubistvo. 

Kako britanski mediji otkrivaju, djevojka je prije smrti bila u jednom baru s prijateljima, gdje su pili i plesali. Otišli su iz bara u 19.30, ali se Sinead vratila u 1 sat ujutro. U baru je bila pola sata, a onda otišla. Na jahti je, 15 minuta prije smrti, viđena kako razgovara sa zaštitarom na jahti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije