Naoružani pljačkaš upao u lokalni bar, muškarac mirno sjedio za šankom

Radiosarajevo.ba
Naoružani pljačkaš upao u lokalni bar, muškarac mirno sjedio za šankom
Facebook/Screenshot / Naoružani pljačkaš upao lokalni bar u St. Louisu

U lokalni bar u St. Louisu je upao naoružani razbojnik. Imao je strojnicu, viknuo je "Ovo je pljačka" i zatražio novac. Svi gosti su se u strahu pobacali na pod i pognuli glavu, osim jednog. Sredovječni Tony Tovar koji je sjedio za šankom ostao je "mrtav-hladan." 

Kad mu je lopov pokušao istrgnuti mobitel iz ruke, ovaj mu nije dao. Samo ga je mirno gledao, a onda je pripalio novu cigaretu. Ni sam razbojnik nije mogao vjerovati što se događa.

Drugima je uz prijetnju oružjem rekao da mu predaju sve vrijednosti. Redom su mu davali novac iz svojih novčanika, a ovaj heroj ga je hladno pogledao i rekao mu: "U novčaniku imam dva dolara i to mi je za još jedno pivo." 

Kad je lopov izvadio novac iz kase muškarac sa šanka mu je rekao: "Kad si već tamo donesi mi još jedno pivo!"

Jedan komentator ispod videa je ispod šaljivo napisao: "Kako ovaj čovjek uopće uspijeva sjediti uz ovolika mu*a!?"

Neki smatraju da se radi o čovjeku koji očito iz nekog razloga više nema šta izgubiti: "Možda mu je život toliko tužan da ga nije briga hoće li primiti metak ili ne? Zato i sjedi toliko često za šankom."

Svako je imao svoju teoriju: "Vjerovatno ima us*an posao, bivšu ženu i četvero djece. Vidio je pakao i ne boji se tamo vratiti."

No većina se složila da je Tony svakako zaslužio besplatno piće u pubu do kraja života, prenosi Jutarni.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije