Stravičan slučaj: Monstrum godinama silovao kćerku i dobio s njom šestero djece

Radiosarajevo.ba
Stravičan slučaj: Monstrum godinama silovao kćerku i dobio s njom šestero djece
Foto: Arhiv / Ilustracija

Jedan muškarac iz jugozapadnog Walesa optužen je za silovanje svoje kćerke s kojom je dobio šestero djece te silovanje i seksualno zlostavljanje još jednog svog djeteta.

Incestuozni otac, čije ime nije otkriveno, negira 36 točaka optužnice zbog silovanja i tjelesnog napada, piše Daily Mail.

Na sudu je izneseno i kako je odgajao svoju djecu “pranjem mozga” i stvaranjem “lažnog svijeta”, pretvarajući se da je mistik kako bi mogao manipulirati njima i seksualno ih iskorištavati.

Tužitelj John Hipkin rekao je poroti Krunskog suda u Swanseaju da je optuženi svoju kontrolu nad kćerkama koristio za seksualno zadovoljstvo i da je s njima “činio što je htio”.

“Njihova volja je bila nadvladana i svaki očigledan pristanak nije bio stvarni pristanak, već puko pristajanje na lažni svijet koji je stvorio”, rekao je tužitelj Hipkin.

Osim što je sam silovao svoju djecu, navodno je pozivao i druge muškarce da to čine.

Tužitelj je dodao kako će poroti iznijeti nalaz DNK analize koji dokazuje da je muškarac bio otac najmanje šestero djece svoje kćeri, koja je u vrijeme prve trudnoće imala samo 16 godina.

Ročište se nastavlja, a očekuje se da bi cjelokupno suđenje moglo trajati tri tjedna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije