Momak i djevojka igrali ruski rulet, ona se nije vratila kući

Radiosarajevo.ba
Momak i djevojka igrali ruski rulet, ona se nije vratila kući
Brazilska policija uhapsila je momka tinejdžerke nakon što je ovaj pucao u nju tokom igranja ruskog ruleta.

Kako piše britanski The Sun, Palloma Lima (18) umrla je u ponedjeljak u noći u bolnici u Gami, blizu glavnog grada Brazilije, nedugo nakon što je kritično ranjena.

Policija je u bijelom Fiatu Palio, u kojem je djevojka upucana tokom smrtonosne igre pronašla nekoliko krvavih mrlja kad je zaustavila vozilo u mjestu Santa Maria.

Vozač je rekao policiji da je pomagao Pallominom neimenovanom 27-godišnjem dečku da pobjegne i da ga je ostavio na sigurnom mjestu nakon što su napustili bolnicu u Gami.

Momak je kasnije uhapšen. Policija ispituje par koji je svjedok ubistva, a inspektori sumnjaju da je Palloma umrla tokom igre ruskog ruleta. I dalje se traga za vatrenim oružjem korištenim u incidentu.

Jedan lokalni medij navodi da osumnjičeni tvrdi da je Pallomina smrt nesreća. Jedan od dva svjedoka njene smrti uhapšen je nakon što je u njegovoj kući pronađena droga tokom pretresa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije