Mlada blogerica pronađena gola u kovčegu prerezanog vrata

Radiosarajevo.ba
Mlada blogerica pronađena gola u kovčegu prerezanog vrata
Foto: Instagram / Ekaterina K

Stravičan zločin šokirao je Rusiju. Mlada blogerica Ekaterina K pronađena je mrtva u unajmljenom stanu u Moskvi. Njeno golo tijelo pronađeno je u kovčegu s prerezanim vratom i ubodnim ranama. Ubojstvo je šokiralo i policajce koji su potvrdili da je mlada Ruskinja ubijena, ali ko je odgovoran za ovaj zločin još uvijek nije poznato, prenosi Večernji list.

Inače, ova ljepotica takmičila se na jednom izboru ljepote u Rusiji, a osim manekenstvu bila je posvećena i studiju te radu u bolnici.

Kako prenosi Daily Mail 24-godišnja blogerica studirala je dermatologiju i spolni odgoj na prestižnom ruskom Nacionalnom istraživačkom medicinskom sveučilištu Pirogov.

Njena smrt šokirala je brojne fanove koji su ju nerijetko zbog fizičkog izgleda uspoređivali sa slavnom Audrey Hepburn.

Njezin Instagram račun naziva Katty imao je 80.000 pretplatnika. Da se nešto čudno događa, shvatili su njeni roditelji kojima Ekatarina danima nije odgovarala na telefonske pozive.

Alarmirali su njenoga stanodavca koji je odmah otišao do stana i u njemu pronašao njeno mrtvo tijelo.

Šta je uzrok ovog zločina za sada nije poznato, ali policija sumnja da je ova smrt povezana s njenim ljubavnim životom.

Poznato je da je nedavno prekinula vezu s 32-godišnjakom i započela novu s 52-godišnjim muškarcem s kojim je namjeravala otputovati u Holandiju.

Policija istražuje da li je ljubomora bila motiv ubojstva. Posljednju objavu nesretna blogerica objavila je 22. jula. Pisala je o svom putovanju na Krf, a samo pet dana nakon toga pronađena je mrtva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije