Policija traga za grešnom učiteljicom: 16-godišnjaku oduzela mladost i djetinjstvo

Radiosarajevo.ba
Policija traga za grešnom učiteljicom: 16-godišnjaku oduzela mladost i djetinjstvo
Twitter / Učiteljica Nicole i učenik Oscar
"Od bivše učiteljice nema ni traga ni glasa", objavila je policija Hattiesburga u američkoj saveznoj državi Mississippi na twitteru.

Učiteljica je 30-godišnja Nicole Jackson, koja je uhvaćena u zabranjenoj vezi s maloljetnim učenikom. Njen ljubavnik je bio 16-godišnji Oscar O’Neal, tinejdžer koji je nakratko nestao nakon burne veze s učiteljicom, da bi se ponovo pojavio prošle sedmice.

"Oduzela mu je mladost i djetinjstvo", govori ogorčeni otac Oscara O’Neala.

Iako je u državi Mississippi za pristanak na seks dovoljno da osoba ima 16 godina, ipak su službenim osobama, poput učiteljica, zabranjeni intimni odnosi s osobama mlađim od 18 godina.

Šokiran je i Isaiah, suprug grešne učiteljice.

"Nicole, koju znam, nikada ne bi uradila takvu stvar", rekao je Isiah koji četiri godine u braku s učiteljicom, a imaju i dvoje djece.

Nicole Jackson je uhapšena na osnovu prijave 10. aprila, ali je kasnije puštena uz kauciju od 10.000 dolara. Dvije nedjelje kasnije uhvaćena je u seksu s učenikom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije