Melania nadahnutim govorom o majčinstvu "zaradila" poljubac od Trumpa

Radiosarajevo.ba
Melania nadahnutim govorom o majčinstvu "zaradila" poljubac od Trumpa
Na događaju u Bijeloj kući, organiziranom ove sedmice u čast majki i supruga vojnika, prva dama Amerike otvoreno je progovorila o tome što za nju znači majčinstvo, za što je nagrađena velikim aplauzom i pohvalom supruga.

"Majčin dan, koji obilježavamo ove nedjelje, slavi se samo jednom godišnje. Ne znam za vas ostale, ali mislim da majke trebaju biti slavljene svakoga dana", započela je svoj govor Melania, praćena gromoglasnim pljeskom.

Prva dama sa suprugom, trenutnim američkim predsjednikom ima 12-godišnjeg sina Barrona, pa je o podizanju djeteta nastavila govoriti iz prve ruke.

"Potrebno je nevjerojatno puno snage, gomila vremena, nevjerojatna količina strpljenja i sva vaša ljubav. Kao mame, nevjerojatno smo privilegirane time što možemo donijeti djecu na svijet i pomoći im da odrastu", nastavila je svoj nadahnuti govor Melania.

U nastavku svog govora prva dama se osvrnula na "snažnu vezu" između majke i djeteta.

"Zbog snažne veze između majke i djeteta, osjećamo emocije koje oni osjete. Bez obzira jesu li sretni ili nervozni, tužni ili uzbuđeni, mi sve to osjećamo s njima. Mislim da je to jedan od najmoćnijih i najljepših dijelova majčinstva", zaključila je Melania.

Prva dama je potom, piše People, riječ prepustila suprugu Donaldu Trumpu koji ju je zagrlio i udijelio joj poljupce u oba obraza.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije