Majka se predozirala dok je beba bila u vozilu

Radiosarajevo.ba
Majka se predozirala dok je beba bila u vozilu
/ Policija grada Hope, Indijana
Policija u Indijani, u gradiću Hope, objavila je fotografije dvadesetpetogodišnje majke koja se predozirala dok je u vozilu bila sa svojom desetomjesečnom bebom.

Fotografije su objavili u nadi da će probuditi svijest o heroinskoj ovisnosti koja pogađa cijelu državu.

Kako su objavili, Erika Hurt (25) pronađena je za vozilom bez svijesti na parkingu, a u ruci je još uvijek držala špricu. Desetomjesečni dječak plakao je na zadnjem sjedištu, piše Mirror.

Šerif Matthew Tallent kazao je kako su djevojku oživjeli Narcanom, te prevezli u bolnicu. Nakon oporavka su je uhapsili zbog zanemarivanja djeteta i posjedovanja droga. 

Tallant je naglasio da su odlučili objaviti fotografije kako bi pokazali da ovo nije problem jednog čovjeka ili grada, već cijelog društva. No, majka djevojke se ne slaže.

Policija grada Hope, Indijana - Majka se predozirala, dok je beba bila u vozilu

"Bila je pogreška objaviti fotografiju. Niko nije ljući od mene i čim je opet bila na nogama, ona je to znala. No, fotografija se nije trebala objaviti", mišljenja je Jani Smith, Erikina majka. 

Podsjećamo, ovaj slučaj se dešava ni puni mjesec nakon što su roditelji dvogodišnjeg dječaka također pronađeni predozirani u vozilu u državi Ohio.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije