Posljednji ispraćaj djevojaka stradalih u avionskoj nesreći u Iranu

AA
Posljednji ispraćaj djevojaka stradalih u avionskoj nesreći u Iranu
FOTO: AA / Dženaza stradalim djevojkama
Veliki broj ljudi prisustvovao je danas na različitim lokacijama u Istanbulu dženazama djevojaka koje su poginule u avionskoj nesreći u nedjelju na planinskom području u Iranu.

Prisutni su se danas oprostili od Mine Basaran, Sinem Akay, Burcu Gundogar Urfali, Liane Kalma Hananel, Ede Uslu, Asli Izmirli, Ayse And i Jasmin Baruh Siloni. 

Na Atakoyu je na posljednji počinak kćerku ispratio i poznati biznismen Huseyin Basaran. Veliki broj osoba prisustvovao je na Fatih Sultanu i Uusu komemoraciji i dženazi Edi Uslu i Jasmin Baruh Siloni. 

Sa suzama u očima od kćerke su se oprostili i Gulay i Coskun Izmirli. 

Privatni avion turskog Basaran Holdinga koji je u nedjelju navečer letio iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) prema Istanbulu pao je na planinskom području u Iranu. Poginulo je 11 osoba, od toga osam putnika i tri člana posade.

Djevojke su se vraćale iz Dubaija gdje su slavile djevojačko veče Basaranove kćerke koja se trebala udati sljedećeg mjeseca. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije