Horor: 33-godišnjak videoigrama namamio 5-godišnjaka i silovao ga

Radiosarajevo.ba
Horor: 33-godišnjak videoigrama namamio 5-godišnjaka i silovao ga
Greater Manchester Police / Anwar Ali

Anwar Ali, 33-godišnji gejmer iz Velike Britanije, dobio je 21 godinu zatvora zbog toga što je igricama na PlayStationu i Xboxu namamio petogodišnjeg dječaka i potom ga silovao.

Ali je nastavio zlostavljati dijete i silovao ga je najmanje stotinu puta, zbog čega žrtva danas ima težak oblik opsesivno-kompulzivnog poremećaja.

Sve se desilo u periodu između 2003. i 2007, a dječak - sada već mladić - tek je prošle godine otišao u policiju i to nakon što noćima nije mogao spavati i razvio je takav poremećaj zbog kojeg neprestano riba i trlja kožu sve dok ne napravi rane.

Policija je otišla u dom tada osumnjičenog Alija u Hyde, kraj Manchestera, gdje su pronašli neprikladne fotografije djece na računaru.

Ali je na sudu u Manchesteru izjavio kako je sada impotentan, i kako se sve to događalo kada je njemu bilo 18 godina- rekao je i da nije kriv, a njegova obitelj dala mu je podršku riječima: "On ovo nije zaslužio."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije