Dok je davila svoje troje male djece, pjevala im je: Pogledajte privođenje majke

Radiosarajevo.ba
Dok je davila svoje troje male djece, pjevala im je: Pogledajte privođenje majke
Foto: Screenshot / Rachel Henry

Šok zbog slučaja koji je potresao Arizonu, ali i svijet ne jenjava. I dalje se pokušava utvrditi zašto je majka ugušila svoje troje male djece, dok se ona sama, kako se vidi na snimku privođenja, smije.

Rachel Henry (22) uhapšena je u utorak zbog sumnje da je u svom domu u gradu Phoenix ubila svoje troje djece, jedno po jedno, a zatim njihova tijela posložila na kauč kako bi izgledalo kao da spavaju.

Ona je ovo i priznala i kazala još da je djeci pjevala dok ih je gušila. Ubila je curice stare šest mjeseci i godinu, i dječaka starog dvije godine.

Mediji prenose jako potresne detalje. Prvo je ugušila djevojčicu koja je za dvije sedmice trebala napuniti dvije godine. Zatim je ubila šestomjesečno dijete i na kraju dječaka.

Monstruozna majka je kazala da je trogodišnji sin gledao kako davi njegovu sestru i vikao je da prestane, bezuspješno je udarajući. Njega je zadavila na podu sobe dok mu je pjevala, a šestomjesečnu kći je prvo nahranila pa ugušila, pjevajući joj, piše USAToday.

U kući su se u jednom momentu vratili otac djece (30) i rođaka (49) i ne sluteći ništa sjeli u drugu prostoriju.

Majka monstrum se nalazi u zatvoru okruga Maricopa. Nije rekla zašto je ovo učinila, mada postoje izvještaji da je ovisnica o drogama, ali i da je teško doživjela smrt njene majke 2018. godine.

Memorijal - undefined

Foto: The Republic: Memorijal

Nije bilo znakova da je ranije zlostavljala djecu.

Memorijal - undefined

Foto: The Republic: Memorijal

Komšije djece postavile su memorijal sa slikama mališana, gdje ljudi i dalje donose cvijeće i igračkice.

Memorijal - undefined

Foto: The Republic: Memorijal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije