Djevojka umrla tokom seksa? Dečko tvrdi: 'Igrali smo se...'

Radiosarajevo.ba
Djevojka umrla tokom seksa? Dečko tvrdi: 'Igrali smo se...'
Facebook / Britanka Anna Florence Reed (22) pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u Švicarskoj

Britanka Anna Florence Reed (22) pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u Švicarskoj “nakon što je seksualna igra krenula u krivom smjeru“, objavili su švicarski mediji, a prenosi Daily Mail.

Osoblje hotela navodno je u utorak pozvalo policiju koja je pronašla Annu mrtvu, punu posjekotina i prijeloma. Ubrzo je uhapsili njenog dečka (29).  

Prema informacijama iz švicarskih novina, Anna je umrla od posljedica gušenja. Par je u hotel u grad Locarno u Švicarskoj stigao u ponedjeljak. Noćenje u hotelu košta oko 200 funti (oko 450 KM).

Britanka Anna Florence Reed (22) pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u Švicarskoj  - undefined

Njen dečko je rekao policiji, kako je Anna preminula tokom seksualne igre, piše Le Matin.

U utorak oko 6:30 sati, ujutro dečko Anne napustio je njihovu sobu, spustio se do predvorja i uznemireno rekao recepcionaru kako njegova djevojka ima nekih „zdravstvenih problema“.

Recepcionar je po njegovom tonu glasa shvatio da se radi o ozbiljnoj situaciji te je odmah pozvao hitnu pomoć. Kada su medicinski djelatnici ušli u njihovu sobu, pronašli su je na podu kupaonice.

Pokušali su je spasiti, ali bilo je prekasno. Nakon toga je pozvana policija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije