Detalj s fotografije sina Meghan Markle i princa Harrya izazvao pomutnju

Radiosarajevo.ba
Detalj s fotografije sina Meghan Markle i princa Harrya izazvao pomutnju
Foto: Twitter / Royal family / Pokazali sina Kraljici i otkrili njegovo ime

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry ponosno su predstavili svog prvorođenog sina Archieja svijetu, kojeg su tom prilikom umotali u bijeli šal koji je mnogima zapeo za oko.

Tačnije, Britanci su bili toliko oduševljeni njime da je malena porodična kompanija G.H. Hurt & Son koja ga je napravila, dobila nebrojene upite, a web stranica zabilježila je u roku od 24 sata nakon predstavljanja 25 hiljada posjeta.

Prije toga bilježili bi ih tek stotinjak, piše Daily Mail.

G.H. Hurt & Son je kompanija iz Nottinghama koja dugi niz godina oblači kraljevske bebe. U njihovom je šalu i kraljica Elizabeta javnosti predstavila princa Charlesa, on i princeza Dianaprinčeve Williama i Harryja, a onda i oni sami svoju djecu.

Glasnogovornik kompanije Richard Taylor je za Daily Mail izjavio kako su se uprkos dugogodišnjoj saradnji iznenadili što su ih Meghan i Harry odabrali, obzirom na to da su već dosad prekršili mnogo puta kraljevsku tradiciju.

Podsjetimo, Meghan i Harry postali su roditelji dječaka u ponedjeljak, a iako je porođaj bio obavijen velom tajne, strani mediji pišu da je vojvotkinja rodila u londonskoj bolnici Portland.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije