Dali komšiji ključ od kuće: Ostali su u šoku kad su vidjeli šta je snimljeno

Radiosarajevo.ba
Dali komšiji ključ od kuće: Ostali su u šoku kad su vidjeli šta je snimljeno
FOTO: Screenshot / Steve Gill uhvaćen u akciji

Žena, koja je postavila skrivenu kameru kako bi vidjela kopa li joj susjed po ladici s donjem rubljem, uhvatila ga je „u seksualnom činu s čarapom“, piše Metro.

Sharon Bulman rekla je kako se osjećala „odvratno, prljavo i razočarano“ nakon što je vidjela što njezin dobar prijatelj Steve Gill radi, i što je vjerojatno radio prije, u njezinoj spavaćoj sobi.

Na snimci se vidi Gill koji ulazi u sobu i zatvara zavjese, prije nego otvori ladicu i uzima komad veša.

Sharon kaže kako je susjed „zloupotrijebio njezino povjerenje na najgori mogući način“.



Vozačica i njezin suprug James, koji žive u engleskom Skeltonu s jednogodišnjim djetetom, susjedu Gillu dali su ključ nakon što im se ponudio kao pomoć kad su išli na odmor na Kipar.

Gill im je susjed bio sedam godina, a vjerojatno je takve stvari radio i prije. Sharon kaže da je postala sumnjičava kad ga je jednom prilikom uhvatila na stepenicama, s čudnim izgovorom - rekao joj je da je išao vidjeti tepih koji su nedavno čistili.

Stvari su postale još čudnije nakon poruke koju joj je Gill poslao.

„Hej draga Sharon, kad misliš doći doma?“, pisalo je u njoj.

Sharon Bulman - undefined

Foto: Privatni album: Sharon Bulman

Gill je sve priznao i dobio godinu dana uvjetne kazne te zabranu prilaska Sharon. Osim toga, mora se uključiti u program za liječenje za seksualne prijestupnike, odraditi 150 sati društveno-korisnog rada te platiti 200 funti troškova i 500 funti kompenzacije Sharon.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije