Bivša Salina djevojka: Istražite nogometnu mafiju, ne vjerujem da je ovo nesreća

Radiosarajevo.ba
Bivša Salina djevojka: Istražite nogometnu mafiju, ne vjerujem da je ovo nesreća
Twitter / Bivša Salina djevojka: Istražite nogometnu mafiju, ne vjerujem da je ovo nesreća

U četvrtak poslijepodne obustavljena je potraga za avionom u kojem je bio argentinski nogometaš Emiliano Sala, a koji je nestao s radara u ponedjeljak navečer, kad se nalazio iznad La Manchea na letu od Nantesa do Cardiffa, objavila je policija s otoka Guernesey u Engleskom kanalu.

Vijest o tragičnom događaju pogodila je mnoge, uključujući i Salinu bivšu djevojku Berenice Schkair, koja je putem Twittera objavila poruku sa - teškom optužbom.

Bivša Salina djevojka: Istražite nogometnu mafiju, ne vjerujem da je ovo nesreća - undefined

Foto: Twitter

"Istražite nogometnu mafiju jer ne vjerujem da je ovo bila nesreća", poručila je Berenice, koja je nekoliko mjeseci bila u vezi s argentinskim nogometašem

Zvaničnims aopćenjem d aje za danas prekinuta potraga oglasila se i policija s otoka Guernesey u Engleskom kanalu.

"Unatoč uloženim naporima zračnih snaga i spasilačkih službi Kanalskih otoka, Ujedinjenog Kraljevstva i Francuske, koji su pretražili područje od oko 1700 kvadratnih milja (oko 4403 kvadratnih kilometara), a veći dio prošli i više puta, unatoč pregledanim podacima s mobilnih telefona i satelitskih slika, nismo uspjeli pronaći nikakve tragove aviona, pilota ili putnika. Pregledali smo sve dostupne informacije te uz saznanje kakva je oprema za slučaj opasnosti bila u letjelici donijeli tešku odluku o prekidu potrage", objavljeno je u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije