Balkanski Top Gun: O fotki srpskog pilota i hrvatske kolegice bruji regija

Radiosarajevo.ba
Balkanski Top Gun: O fotki srpskog pilota i hrvatske kolegice bruji regija
Foto: Twitter / kapetan Šebek sa kolegicom iz Hrvatske

Ambasada SAD-a u Srbiji objavilo je na Twitteru informaciju da je srbijanski pilot helikoptera kapetan Šebek prvi student koji je diplomirao na američkoj Međueuropskoj vazduhoplovnoj akademiji u Njemačkoj, priloživši pri tom i fotografiju na kojoj srbinanski pilot pozdravlja hrvatsku kolegicu.

Fotografiju na kojoj se može vidjeti kako Šebek pozdravlja simpatičnu, nasmijanu hrvatsku kolegicu, Blic je odmah prokomentirao ponosnim i romantičnim naslovom: “POGLED SVE GOVORI Srpski ‘top gun’ pilot zadivio NATO kolege – a posebno Hrvaticu”.

Čestitka američke ambasade u Srbiji

Čestitamo kapetanu Šebeku! Prvom studentu iz Srbije koji je pohađao @usairforce Međuevropsku vazduhoplovnu akademiju u Njemačkoj i uspješno diplomirao uz još 19 kolega časnika iz 14 država. SAD i njeni saveznici vrednuju partnerstvo Srbije u području sigurnosti. Jači smo zajedno!”, piše u čestitki na Twitteru američke ambasade u Srbiji.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije