SAD / Bacio bebu u ledeno jezero, jer je bio pod stresom zbog nadolazećih praznika

20. 12. 2018. u 15:43:00 Radiosarajevo.ba

Shares:340

Jonathan Zicarelli (28) došao je u policijsku stanicu u Greenwoodu u američkoj saveznoj državi Missouri i rekao službenicima da je u jezeru pokušao utopiti svoju šestomjesečnu kćerkicu, želeći time olakšati život sebi i supruzi, piše WIBW.

Otac je policiji ispričao kako je zbog nadolazećih praznika bio pod velikim stresom i kako je cijelog prijašnjeg dana kovao plan kako ubiti svoju bebu.

Gledao kako dijete tone

Prema informacijama iz medija, policiji je priznao kako je u ponedjeljak ujutro otišao do jezera u gradu Greenwoodu te tri puta odlazio i vraćao se prema jezeru, neodlučan može li ili ne ubiti svoje dijete. Na kraju je ipak položio dijete u jezero i gledao ga kako tone.

Dvojica policajaca, Greg Hallgrimson i Thomas Calhoun, požurili su do jezera gdje je Zicarelli ostavio svoje dijete i pronašli djevojčicu kako pluta u hladnoj vodi jezera.

Usta puna trave i vode

Policajac Calhoun reanimirao je malenu bebu, a šef postaje Greg Hallgrimson umotao ju je u svoju majicu. Prema izjavama policajaca, djevojčica je imala mulj u očima, usta puna trave i vode te se jedva micala.

Lokalna policija tvrdi da je djevojčica sada dobro, a da je otac uhapšen i optužen za porodično nasilje. 

NEMA KOMENTARA