Amerikanac kojem je vlastita kći rodila dijete ubio porodicu pa sebe

Radiosarajevo.ba
Amerikanac kojem je vlastita kći rodila dijete ubio porodicu pa sebe
Amerikanac koji je zbog incesta dospio na svjetske naslovnice ubio je svoju kćerku, njenog poočima, bebu koju je dobio s vlastitom kćerkom i samog sebe, prenosi Index.hr.

Lokalne vlasti objavile su da je Steven Pladl (43) pronađen mrtav u New Yorku u četvrtak ujutro.

Tijela njegove kćeri Katie Pladl (20), njenog očuha Anthonyja Fuscoa (56) te sedmomjesečnog Bennetta, djeteta koje je dobio s Katie, pronađena su kasnije u njihovoj kući u Sjevernoj Karolini.

katie-steven-pladl-2.jpg - undefined

Otac i kćerka u incestouznoj vezi    Foto: WTVR

Do tragedije je došlo samo dva mjeseca nakon što su Steven i Katie Pladl optuženi zbog incesta, nakon što su vlasti otkrile da su se otac i kći vjenčali i dobili dijete.

"Ne mogu vjerovati da se ovo događa"

Lokalna televizija WTVR objavila je da je Steven svojoj majci u telefonskom pozivu rekao da je ubio malenog Bennetta. Policija je objavila da je Stevenova majka imala starateljstvo nad bebom.

"Sin me upravo nazvao i rekao, o moj bože, ubio je svoje dijete. Ubio je svoje dijete i u kući je", rekla je šokirana majka u telefonskom pozivu policiji.

"Njegova žena jučer ga je ostavila preko telefona. Ona je u New Yorku i on mi je rekao da će joj odvesti dijete i zatim se vratiti."

pladl-beba.jpg - undefined

Sedmomjesečni Bennet bio je plod incesta oca i kćerke   Foto: WTVR

"Ubio je dijete. Rekao mi je da nazovem policiju i da ne dolazim tamo. Ubio je svoju ženu. Ne mogu vjerovati da se ovo događa."

Pladl se oženio svojom kćeri prošlog jula u tajnom vjenčanju, kada je već bila trudna.

U 1998. Pladl i biološka majka Alyssa dali su Katie na usvajanje, a u 2016. Katie je putem društvenih medija pronašla svoje biološke roditelje.

U samo nekoliko mjeseci Pladl i Alyssa su se rastali i započela je incestuozna veza oca i kćerke.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije